FC Sønderborg nomineret til Danskernes Idrætspris 2016

4. oktober 2016 Kultur

FC Sønderborg, der er en overbygning til de 12 fodboldklubber i Als og Sundeved, er blevet nomineret til Danskernes Idrætspris 2016. Det oplyser FC Sønderborg via deres Facebookside. Danskernes Idrætspris er en pris der fokuserer på foreningsidrætten i Danmark.

Prisen gives til det projekt, aktivitet eller initiativ der på inspirerende vis, er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark. Prisen er et samarbejde mellem e-Boks, DIF og DR P4.

I nomineringen lyderne det blandt andet at, at FC Sønderborg bør vinde prisen fordi der er lagt så stor vægt på at udvikle spillere op gennem årrækkerne helt nede fra u12 med teknisk træning op til Danmarks serien hvor der i øjeblikket spilles som det bedste resultat for FC Sønderborg med senior spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

I indstillingen lyder det videre, at FC Sønderborg lægger vægt på at være kulturskaber blandt alle unge mennesker i Als og Sundeved.

Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres 7. januar 2017 ved tv-showet SPORT 2016 og vinderen får –  ud over æren – 100.000 kr.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...