FC Sønderborg på udkig efter ny sportschef

4. juli 2017 Kultur

Rasmus Andreassen stopper – her ved kontraktudløbet – som sportschef i FC Sønderborg.

”Jeg har fået muligheden for at læse en master og det sammen med LEAPS projektet på Sønderskovskolen, har jeg simpelthen været nødt til at prioritere min tid. Det har været nogle spændende og lærerige år i FC Sønderborg og det gør mig tryg, at der sidder et kompetent forretningsudvalg klar til at finde min afløser”, siger den afgåede sportschef i en pressemeddelelse.

Et enigt forretningsudvalg har mandag aften besluttet at indsætte Christoffer Kirkegaard som midlertidig sportschef, mens der arbejdes på en permanent løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det glæder mig at det er lykkes at fortsætte det videre arbejde med FC Sønderborg med så kort varsel. Det er kun på baggrund af et handlekraftigt forretningsudvalg med ildsjæle, der har gjort det muligt. Jeg glæder mig til, at vi hurtigst muligt får en ny sportschef ansat, så udviklingen af FC Sønderborg kan fortsætte. Samtidig vil jeg gerne takke Rasmus Andreassen for det store og engagerede arbejde, han har lavet”, siger Hans Christian Jensen.

Den midlertidige sportschef vil, i samarbejde med Danmarksserietræner Lars Nielsen, arbejde på at få færdiggjort spillertruppen til sæsonstart.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...