FC Sønderborg: Rasmus Holm Nielsen er både målmand og målmandstræner

15. august 2018 Kultur

 Førsteholdets målmand, Rasmus Holm Nielsen, har sagt ja til at træne ungdomsmålmændene i FC Sønderborg.

“Det er en helt klar forbedring af elitemiljøet i FC Sønderborg at få en kapacitet som Rasmus Holm Nielsen tilknyttet klubben” siger manager Kim Poulsen i en pressemeddelelse.

“Han kan være med til at flytte vores målmænd endnu mere og vil hver torsdag først træne U13, U14 og U15 og derefter U16/17 og U19. Rasmus Holm Nielsen har også sagt ja til at stå på mål for vores 1. hold i denne sæson og det ser vi meget frem til”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En god opgradering af elitemiljøet er at have dygtige folk på alle pladser, til gavn for alle de unge mennesker, der ønsker at prøve deres talent af i et elitemiljø, og her er Rasmus Holm Nielsen en af mange, Han har tidligere både spillet og trænet målmænd i FC Sønderborg så vi ved at han kan løfte opgaven”, siger Kim Poulsen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...