FC Sønderborg skal finde en ny sportschef

8. marts 2021 Sport

Cheftræner i FC Sønderborg Kim Poulsen afleverede midt i februar sin opsigelse og stoppede med øjeblikkelig virkning til fordel for jobbet som landstræner for Tanzanias fodboldlandshold.

Vi er naturligvis kede af at en kapacitet som Kim Poulsen stopper hos os, men vi har forståelse for, at han har taget mod den store sportslige udfordring, som det er at være landstræner”, siger formanden for forretningsudvalget i FC Sønderborg, Hans Christian Jensen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

FC Sønderborgs ledelse har efterfølgende haft drøftelser om fremtiden.

Vores spillere er nu igen begyndt at komme i gang med træningen, at mærke og se den energi som alle de unge mennesker og trænerne lægger i det, har gjort at FC Sønderborg har valgt at søge efter en ny fuldtids sportschef, som kan føre talentudviklingen videre i FC Sønderborg og moderklubberne.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...