FC Sønderborg: Torsten Andreasen reducerede til 1-2

16. april 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdagens lokalopgør sluttede med et nederlag med et enkelt til FC Sønderborg..IMG_2060

Inden pausen førte FC Sydvest 2-0, men straks efter anden halvleg blev fløjtet i gang, scorede Torsten Andreasen for FC Sønderborg.

FC Sydvest er rækkens absolutte tophold, som er rykket ned fra 2. divison og de var klart favoritter mod FC Sønderborg, der først skal vænne sig til at spille i Danmarksserien. Og gæsterne sad stort set på hele første halvleg.

Men efter Torsten Andreasens mål fik FC Sønderborg mere tro på sig selv og spillede glimrende resten af kampen.

Man kan så sige, at de desværre ikke scorede et mål mere – men lige så vigtigt er, at forsvaret også holdt FC Sydvest fra at gøre det.