FC Sønderborg U16 vest 2 vinder over Sædding/Guldager

13. maj 2017 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

Torsdag havde FC Sønderborg besøg af Sædding/Guldager i går og FC Sønderborg starter kampen i højt tempo der resulterer i flere gode chancer i første halvleg og anstrengelserne bære frugt, da topscorer Mahir får en flot dybde bold af Christoffer som han sikkert sparker ind og så står det fortjent på 1-0.

Sædding er ikke meget på bolden og har ikke haft et skud på mål efter 38 min, men efter en FC Sønderborg fejl får Sædding hjørnespark og udligner til 1-1.

I anden halvleg er FC Sønderborg mest på bolden og spiller sig frem til tre store chancer, men hvor det ikke lykkedes at få bolden i mål. Efter 76 min kommer det forløsende mål til 2-1 efter et fremragende gennembrud i højre side af Jens Menzer der sender en perfekt bold på tværs ind til en fremstormende Amos der sikkert sparker bolden ind til slut resultat 2-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

En flot kamp af FC Sønderborg U16 vest 2 og en fortjent sejr som sikre holder førstepladsen i puljen.