FC Sønderborg U19 Vest vandt over Grindsted

1. maj 2017 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

Søndag tog FC Sønderborgs U19 Vest hold i mod Grindsted. Det var en kamp, hvor FC Sønderborg startede afventende og forsøgte at straffe Grindsted på hurtige omstillinger. Det gav nogle pæne chancer til FC Sønderborg, men dog uden scoring.

Først i slutningen af 1. halvleg blev et hurtigt pres omsat til en chance som blev sat sikkert ind og efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage.

Få minutter for halvleg kom det til en nærkamp i mellem to spillere. Dommeren vurdere at Grindsted spilleren skulle have gult kort og FC Sønderborg spilleren blev præsenteret for det røde kort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra starten af 2. halvleg var det fortsat Grindsted der var mest på bolden. Dog kom de ikke til de store chancer, takket være en flot taktisk kamp fra FC Sønderborg og et kvarter før tid kom forløsningen da FC Sønderborg scorede.

Kampens sidste minutter var rodet og Grindsted levrede flere gode chancer, men uden at kunne udnytte dem og dermed vandt FC Sønderborg kampen 2-0.