FC Sønderborgs U13-hold tabte til Fredericia

4. maj 2017 Kultur

Efter FC Sønderborgs U13-hold havde vundet de første fem kampe og dermed lå med maksimum point i Vest 1 rækken, skulle de på en svær opgave ude mod FC Fredericia, som havde deres første sejr til gode.

VFC Sønderborg starter kampen en smule nervøst og lidt afventende, Fredericia får lukket godt ned for Sønderborgs midtbane, hvilket resulterer i at sønderborgnenserne ikke får deres spil til at flyde. Allerede efter 12 min. kommer de bagud.

FC Sønderborg kommer dog frem på Fredericias banehalvdel og efter 22 min. får de et frispark udenfor feltet, som Jacob Dall på flotteste vis sparkerdirekte i kassen til 1-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desværre er 2. halvleg kun 8 min. gammel, da Fredericia bringer sig foran 2-1. Med scoringen sidder Fredericia nu tungt på spillet og  FC Sønderborg formår ikke at komme ud af deres pres.

Fire minutter inde i overtiden scorer Fredericia til 3-1 og lukker dermed kampen.

Næste kamp er lørdag hvor U13 holdet drager mod Esbjerg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...