FC Sønderborgs U16-hold fører puljen

2. maj 2017 Kultur

FC Sønderborg U 16 Vest 2 havde søndag besøg af Spangsbjerg.

“Vi starter kampen i et højt tempo og kommer til flere gode chancer. Det er efter en fremragende bold op i banen til Mahir som får prikket bolden forbi en fremstormende Spangsbjerg målmand over til Ali som sikkert sparker bolden i mål til 1-0 føring”, siger træner Dan Benkjer i en pressemeddelelse.

Spangsbjerg er gode på bolden, men kun farlige på dødbolde.

“Vi fører 1-0 til halvleg. Anden halvleg har vi medvind og vender spiller rigtig godt. Vi har flere gode gennem brud på vores kanter men brænde flere store åbne chancer. Vi får i overtiden et dumt rødt kort pga upassende sprog, helt korrekt udvisning”, siger træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spangsbjerg satser i overtiden med mange spillere fremme hvilket resulterer i en omstilling hvor FC Sønderborg er to spillere mod deres målmand og brænder. Men forsvarsspiller Anders Thisgaard er heldigvis løbet med op og scorer på riposten til 2-0.

En fortjent sejr som bringer FC Sønderborg op på førstepladsen i puljen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...