Fem forrygende år for Realmæglerne Seeberg

26. august 2015 Erhverv

Om en uge er det fem år siden Dorthe Seeberg åbnede Realmæglerne på Rådhustorvet i Sønderborg. Og flere mente, det var noget af et sats at komme som helt ny mægler og ville sælge boliger i Sønderborgområdet i en krisetid.

Dorthe Seeberg foran sin forretning, der er meget tæt på de 5 år.

Dorthe Seeberg foran sin forretning, der er meget tæt på de 5 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg troede, krisen var ved et vendepunkt, men det var den ikke. Derfor lagde vi os meget i selen og gik til opgaven med stor alvor”, siger Dorthe Seeberg til SønderborgNYT.

Dorthe Seebergs mand, Jesper, var også i butikken, hvor han ville hjælpe lidt til i starten. Dengang sagde han:

“Uanset om der er krise eller ikke, så er der mennesker, der har brug for at skifte bolig”.

Parret gjorde sig meget umage med at sætte den helt rigtige pris på de boliger, som de skulle prøve at få solgt og det viste sig at være den helt rigtige opskrift, som så blev tilføjet en virkelig god service til sælgere, så de oplevde, at de hele tiden havde føling med, hvordan det gik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hierakiet

Ægtemandens midlertidige hjælp blev til en fastansættelse og når Dorthe Seeberg i dag bliver spurgt, om det er heldigt at mand og hustru arbejder sammen, svarr hun:

“Min mand og jeg supplerer hinanden glimrende”, siger hans chef og hustru, som har tre fuldtidsansatte og en på deltid i sin butik.

Dengang manden blev ansat svarede han på præcis samme spørgsmål:

“Derhjemme bestemmer jeg ikke noget og det er det samme her. Det har jeg vænnet mig til”, sagde Jesper Seeberg Haurum for år tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hurtig succes

Dorthe Seeberg blev hurtigt – efter hun åbnede – bedt om at sælge et hus for et ægtepar, der boede på Ryttervænget. Parret ville hellere bo i en mindre lejebolig.

Dorthe Seeberg sætter et SOLGT-skilt op for allerførste gang. Det er fjorten dage efter hun fik salgsopgaven. Foto: Ole Kæhler

Dorthe Seeberg sætter et SOLGT-skilt op for allerførste gang. Det er fjorten dage efter hun fik salgsopgaven. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det tog præcis fjorten dage, så var huset solgt – uden afslag i prisen”, siger Dorthe Seeberg. SønderborgNYTs redaktør var med ude på adressen, dengang Dorthe Seeberg satte det allerførste skilt med ordet Solgt” op og fik også en snak med parret.

Ind imellem kigger ægteparret ind hos Realmæglerne for lige at sige hej og som mange andre, så sætter de pris på den gode behandling og det superprofessionelle arbejde, der hører med, når man gør forretninger med Realmæglerne Seeberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu en milepæl

Dorthe Seeberg har lige kigget de seneste salgstal igennem og er ret stolt over, at det går meget bedre end bare godt:

“For første gang har vi solgt et tre-cifret antal boliger på tolv måneder. Tallet er 101 og det er ret sjovt, at det lige lykkes her op til butikkens fem års fødselsdag”, siger Dorthe Seeberg.

Dorthe Seeberg er født og opvokset i Sønderborg og har derfor et stort lokalkendskab. Hun bor i Sønderborg, tæt på sin butik på Rådhustorvet – hun er gift med Jesper og de har to børn.

Du kan læse mere om Realmæglerne Seeberg HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...