Fernisering på Gelerts Gård i Nybøl

8. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sammen med to professionelle kunstnere har beboerne på Gelerts Gård i Nybøl og brugere af aktivitetshuset, der er tilknyttet senhjerneskadecentret, fremstillet kunstværket ”De fire årstider”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det afsløres ved en fernisering fredag den 12. september.

  • Vi har arbejdet på det i lang tid, og nu glæder vi os rigtig meget til at vise det frem. Derfor håber vi, at mange vil komme og deltage i ferniseringen, siger pædagog Gitte Lundby fra aktivitetshuset på Gelerts Gård.untitled

Gelerts Gård blev taget i brug som senhjerneskadecenter sidste år, og kunstværket er med til at skabe og understrege husets nye identitet, efter at det i mange år har været plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beboerne og brugerne har deltaget aktivt i arbejdet med at udforme stammer og grene i ler og med at udstikke bladene i håndlavet papir. Leret er efterfølgende brændt på kunstnerne Ole Lejbach og Ida Guldhammers værksted ved Korsør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er kunstnerne, der har udarbejdet skitser til værket og sørget for ophængningen, men alt andet har brugere og borgere haft fingrene med i.

Ferniseringen sker fredag den 12. september begynder kl.

14, hvor kunstværket afsløres. Derefter serveres et let traktement, og en af beboerne på Gelerts Gård vil underholde med musik.

I forbindelse med ferniseringen vil der være udstillet andre værker, som er fremstillet af brugere og borgere, og nogle er til salg.

Alle er velkommen til ferniseringen – adressen på Gelerts Gård er Katforte 20, Nybøl.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Gråsten, Frivillige

KGGOs formand tog glad imod OK-penge i Gråsten

22. april 2021 Gråsten

Torsdag mødte Svend Schütt, som er formand for KGGO op i SuperBrugsen i Gråsten, hvor uddeler Jesper Thomsen stod klar med 2931,25 kroner, der skal sættes ind på KGGOs konto. Pengene kommer fra OK-benzin. “Pengene skal nemlig ikke bruges nu, fordi vi er i gang med at spare op til en bus, så vi kan […]

Læs mere...