Fernisering på Gelerts Gård i Nybøl

8. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Sammen med to professionelle kunstnere har beboerne på Gelerts Gård i Nybøl og brugere af aktivitetshuset, der er tilknyttet senhjerneskadecentret, fremstillet kunstværket ”De fire årstider”. Det afsløres ved en fernisering fredag den 12. september.

  • Vi har arbejdet på det i lang tid, og nu glæder vi os rigtig meget til at vise det frem. Derfor håber vi, at mange vil komme og deltage i ferniseringen, siger pædagog Gitte Lundby fra aktivitetshuset på Gelerts Gård.untitled
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Gelerts Gård blev taget i brug som senhjerneskadecenter sidste år, og kunstværket er med til at skabe og understrege husets nye identitet, efter at det i mange år har været plejecenter. Beboerne og brugerne har deltaget aktivt i arbejdet med at udforme stammer og grene i ler og med at udstikke bladene i håndlavet papir. Leret er efterfølgende brændt på kunstnerne Ole Lejbach og Ida Guldhammers værksted ved Korsør. Det er kunstnerne, der har udarbejdet skitser til værket og sørget for ophængningen, men alt andet har brugere og borgere haft fingrene med i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ferniseringen sker fredag den 12. september begynder kl. 14, hvor kunstværket afsløres. Derefter serveres et let traktement, og en af beboerne på Gelerts Gård vil underholde med musik.

I forbindelse med ferniseringen vil der være udstillet andre værker, som er fremstillet af brugere og borgere, og nogle er til salg.

Alle er velkommen til ferniseringen – adressen på Gelerts Gård er Katforte 20, Nybøl.

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...