Fest i By: Kandis spiller til lørdagshygge i jubilæumsåret

15. oktober 2016 Kultur

Når der næste gang er Fest i By i Nordborg, så er der 50 års jubilæum. Altså har en masse frivillige år hele 50 gange slidt og slæbt for at byde på nogle festlige dage, der viser, at når det handler om at have det underholdende og sjovt, så kan det sagtens være på Nordals.

Planlæggerne bag Fest i By, der finder sted i Store Bededagsferien ved Nordborghallen, er allerede i arbejdstøjet, selvom Kalendervender Tage skal bladre adskillige gange, inden der siges velkommen til gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har lige fået lavet en aftale med Kandis, der kommer og spiller til hyggeeftermiddag om lørdagen”, siger Poul Erik Antonisen fra Nordborg Boldklub, som står bag de festlige dage. Han indrømmer blankt, at det ikke er helt billigt at få Kandis til at stille op.

”Men vi synes, at vi godt må brænde nogle penge af, når vi har jubilæum”, siger Poul Erik Antonisen til SønderborgNYT.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille Dansktop-musik på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og til dansegallaer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagshyggen foregår i Nordborghallen, hvor der bydes på mad og drikke, mens musikken spiller lystigt. Heldigvis fortsætter Kandis med at spille, når der er ryddet af efter maden, så der også kan danses og synges.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...