Fest i By: Kandis spiller til lørdagshygge i jubilæumsåret

15. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Når der næste gang er Fest i By i Nordborg, så er der 50 års jubilæum. Altså har en masse frivillige år hele 50 gange slidt og slæbt for at byde på nogle festlige dage, der viser, at når det handler om at have det underholdende og sjovt, så kan det sagtens være på Nordals.kandis-2015

Artiklen fortsætter under annoncen

Planlæggerne bag Fest i By, der finder sted i Store Bededagsferien ved Nordborghallen, er allerede i arbejdstøjet, selvom Kalendervender Tage skal bladre adskillige gange, inden der siges velkommen til gæsterne.

”Vi har lige fået lavet en aftale med Kandis, der kommer og spiller til hyggeeftermiddag om lørdagen”, siger Poul Erik Antonisen fra Nordborg Boldklub, som står bag de festlige dage. Han indrømmer blankt, at det ikke er helt billigt at få Kandis til at stille op.

”Men vi synes, at vi godt må brænde nogle penge af, når vi har jubilæum”, siger Poul Erik Antonisen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille Dansktop-musik på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og til dansegallaer.

Lørdagshyggen foregår i Nordborghallen, hvor der bydes på mad og drikke, mens musikken spiller lystigt. Heldigvis fortsætter Kandis med at spille, når der er ryddet af efter maden, så der også kan danses og synges.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Politik, Sønderborg

Erik Krogh kom med i de udvalg han håbede på

26. januar 2022 Politik

Venstres nye byrådsmedlem, Erik Krogh fra Broager, er yderst tilfreds med, at han fik plads i Teknik-, By- og Boligudvalget, Børne- og Uddannelsesudvalget og Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter. “Når jeg er glad for at være med i Teknik-, By- og Boligudvalget, så handler det om, jeg gerne vil være med til at lave noget, […]

Læs mere...