Fest i By: Kandis spiller til lørdagshygge i jubilæumsåret

15. oktober 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når der næste gang er Fest i By i Nordborg, så er der 50 års jubilæum. Altså har en masse frivillige år hele 50 gange slidt og slæbt for at byde på nogle festlige dage, der viser, at når det handler om at have det underholdende og sjovt, så kan det sagtens være på Nordals.

Planlæggerne bag Fest i By, der finder sted i Store Bededagsferien ved Nordborghallen, er allerede i arbejdstøjet, selvom Kalendervender Tage skal bladre adskillige gange, inden der siges velkommen til gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har lige fået lavet en aftale med Kandis, der kommer og spiller til hyggeeftermiddag om lørdagen”, siger Poul Erik Antonisen fra Nordborg Boldklub, som står bag de festlige dage. Han indrømmer blankt, at det ikke er helt billigt at få Kandis til at stille op.

”Men vi synes, at vi godt må brænde nogle penge af, når vi har jubilæum”, siger Poul Erik Antonisen til SønderborgNYT.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille Dansktop-musik på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og til dansegallaer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagshyggen foregår i Nordborghallen, hvor der bydes på mad og drikke, mens musikken spiller lystigt. Heldigvis fortsætter Kandis med at spille, når der er ryddet af efter maden, så der også kan danses og synges.

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...