Fest i By: Vellykket hygge-eftermiddag

3. maj 2015 Nordborg

Naturligvis bød Fest i By på en eftermiddag for alle dem, der ikke er til fest og farver i nattetimerne – og igen i år leverede Sønderborg Harmonikaklub musikken under middagen.

Der blev tid til at blive fotograferet sammen de to stjerner.

Der blev tid til at blive fotograferet sammen de to stjerner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan fortælle, at i skal høre harmonikamusikerne og der bliver rigeligt at synge med på. Når i har spist, så kommer Bjørn og Johnny og underholder, så glæd jer bare”, sagde Niels Ole Bennedsen, en af de 200 Fest i By frivillige.

Når 325 mennesker have mad, så er det let at forestille sig, at det kommer til at tage sin tid. Men Fest i By havde sikret, der var mad på alle tallerkener på bare 23 minutter – og metoden er, at folk stiller sig i kø med tallerkenen og når de kommer frem til madbordet, så står der frivillige, der lægger maden på efter en samlebåndsmetode.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...