Fest og stemning på Alsion med to kendte gospelkor

13. december 2014 Kultur

IMG_0863End ikke udsigten til en god dansk storm, afholdte publikum fra at fylde koncertsalen på Alsion op  fredag aften. Om det er fordi, der er en voksende interesse for gospelmusikken i Sønderborg, eller om det blot er for at slippe væk fra de hjemlige omgivelse for en aften, det skal være usagt. Men fredag aften trak Harlem Gospel Singers med den ekstremt dygtige Queen Esther Marrow i spidsen, fulde huse på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

De amerikanske gospel sangere havde valgt at invitere deres danske kollegaer fra Sønderborg Gospel Choir med på scenen til det store finalenummer. Sammen gav de to kor den gas til den kendte “gospel” sang, Oh Happy Day, som gnidningsløst gled over i en lille julehilsen fra de to kor med  We Wish You a Merry Christmas.

Klik HER for at se billederne fra den festlige aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...