Fest og stemning på Alsion med to kendte gospelkor

13. december 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

IMG_0863End ikke udsigten til en god dansk storm, afholdte publikum fra at fylde koncertsalen på Alsion op  fredag aften. Om det er fordi, der er en voksende interesse for gospelmusikken i Sønderborg, eller om det blot er for at slippe væk fra de hjemlige omgivelse for en aften, det skal være usagt. Men fredag aften trak Harlem Gospel Singers med den ekstremt dygtige Queen Esther Marrow i spidsen, fulde huse på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

De amerikanske gospel sangere havde valgt at invitere deres danske kollegaer fra Sønderborg Gospel Choir med på scenen til det store finalenummer. Sammen gav de to kor den gas til den kendte “gospel” sang, Oh Happy Day, som gnidningsløst gled over i en lille julehilsen fra de to kor med  We Wish You a Merry Christmas.

Klik HER for at se billederne fra den festlige aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...