Fest og stemning på Alsion med to kendte gospelkor

13. december 2014 Kultur

IMG_0863End ikke udsigten til en god dansk storm, afholdte publikum fra at fylde koncertsalen på Alsion op  fredag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det er fordi, der er en voksende interesse for gospelmusikken i Sønderborg, eller om det blot er for at slippe væk fra de hjemlige omgivelse for en aften, det skal være usagt. Men fredag aften trak Harlem Gospel Singers med den ekstremt dygtige Queen Esther Marrow i spidsen, fulde huse på Alsion.

De amerikanske gospel sangere havde valgt at invitere deres danske kollegaer fra Sønderborg Gospel Choir med på scenen til det store finalenummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen gav de to kor den gas til den kendte “gospel” sang, Oh Happy Day, som gnidningsløst gled over i en lille julehilsen fra de to kor med  We Wish You a Merry Christmas.

Klik HER for at se billederne fra den festlige aften.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Borgmester Erik Lauritzen må gøre rede for biogassagen

22. april 2021 Erhverv

Oven på det pålagte byggestop og afgørelsen fra miljøklagenævnet, som har annulleret såvel Sønderborg Kommunes VVM og vej-ekspropriationen i forbindelse med byggeriet af biogasanlægget i Kværs, har Venstre i går, onsdag, bedt borgmester Erik Lauritzen om en redegørelse til byrådet om hele biogassagen og tidslinjen. ”Der har gennem mange uger stået 10-12 meter høje siloer, […]

Læs mere...