Festlig forårs-musik med Danfoss-Orkestret

7. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag aften trak Danfoss Orkesteret fuldt hus i Alison med en forårskoncert, som bød på både kendte og ukendte numre. Alt sammen serveret med stor dygtighed , humor og masser af selvironi.IMG_4016

– En forårskoncert er stort det det samme, som når gymnastikforeninger har forårsopvisninger. Så kommer bedsteforældrene og kigger på, hvad der er øvet vinteren igennem. Men det med bedsteforældrene er ligesom ikke muligt her, siger John Fredriksen. Og derfor var der inviteret flere end blot den nærmeste familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele tiden i udvikling

Danfoss-virksomheden er fantastisk til innovation og det har den lige høstet stor hæder for. John Frederiksen er helt og aldeles klar over, hvad der gør virksomheden så god:

– Det er orkesteret her, for gennem musikken bruger man den anden halvdel af hjernen og den virker anderledes end den halvdel, der skal regne og beregne. Vi IMG_4013gør Danfoss-ansatte i stand til at bruge begge hjernehalvdele og det gør dem innovative, siger dirigent John Frederiksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen sidder og smågriner på en af tilhører-rækkerne. Om han er enig fik ingen at vide.

Orkestret er også selv i konstant udvikling og tager hver sæson nye og gerne svære musikstykker op, så alle de frivillige musikere, der tirsdag efter tirsdag tropper op for at spille sammen med alle vennerne, bliver bedre og bedre.

Det er flot, at Danfoss har sit eget orkester og det er lige så flot, at så mange mennesker bruger så meget fritid, hvor de øver sig, så de kan give publikum en rigtig god musik-oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det sidste var præcis, hvad de gjorde mandag aften.

Klik på knappen og se billeder:

Knap

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...