Festlig forårs-musik med Danfoss-Orkestret

7. april 2014 Kultur

Mandag aften trak Danfoss Orkesteret fuldt hus i Alison med en forårskoncert, som bød på både kendte og ukendte numre. Alt sammen serveret med stor dygtighed , humor og masser af selvironi.IMG_4016

– En forårskoncert er stort det det samme, som når gymnastikforeninger har forårsopvisninger. Så kommer bedsteforældrene og kigger på, hvad der er øvet vinteren igennem. Men det med bedsteforældrene er ligesom ikke muligt her, siger John Fredriksen. Og derfor var der inviteret flere end blot den nærmeste familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele tiden i udvikling

Danfoss-virksomheden er fantastisk til innovation og det har den lige høstet stor hæder for. John Frederiksen er helt og aldeles klar over, hvad der gør virksomheden så god:

– Det er orkesteret her, for gennem musikken bruger man den anden halvdel af hjernen og den virker anderledes end den halvdel, der skal regne og beregne. Vi IMG_4013gør Danfoss-ansatte i stand til at bruge begge hjernehalvdele og det gør dem innovative, siger dirigent John Frederiksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen sidder og smågriner på en af tilhører-rækkerne. Om han er enig fik ingen at vide.

Orkestret er også selv i konstant udvikling og tager hver sæson nye og gerne svære musikstykker op, så alle de frivillige musikere, der tirsdag efter tirsdag tropper op for at spille sammen med alle vennerne, bliver bedre og bedre.

Det er flot, at Danfoss har sit eget orkester og det er lige så flot, at så mange mennesker bruger så meget fritid, hvor de øver sig, så de kan give publikum en rigtig god musik-oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det sidste var præcis, hvad de gjorde mandag aften.

Klik på knappen og se billeder:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...