Festlig jazz i samarbejde mellem Hotel Sønderborg Strand og New Orleans Jazz Sønderborg

7. september 2019 Kultur

”The South West Oldtime All Stars” fra Tyskland med Trevor Richards bag trommerne stod klar i Hotel Sønderborg Strands ‘kælderpub’, da Ole Lybæk Petersen fra New Orleans Jazz Sønderborg bød velkommen til et fyldt lokale.

“Vi skal blandt andet høre Louis Armstrong-musik og det specielle ved det er, at han gav de forskellige solister lov til at folde sig ud. Det bliver spændende”, sagde Ole Lybæk Petersen, der selv havde store forventninger til musikerne.

Han gav også plads til at Jazzforeningens formand kunne sige lidt:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo fantastisk at se Trevor Richards her i Sønderborg. Jeg har tidligere oplevet ham – og jeg købte både en plakat og en dc, hvor han er med”, sagde Erwin Langholz og ledte efter flere ord på sit papir.

Han opdagede, at det ikke var læsebrillerne, han havde på, så efter et kvikt skifte, tog han igen fat:

“Det er dejligt at sige, vi igen byder på en udsolgt koncert og vi i bestyrelsen takker for opbakningen. Jeg kan også fortælle, vi stfitede foreningen i marts og der er allerede flere end 300 medlemmer”, sagde bestyrelsesformand Erwing Langholz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter ordene fra de to herrer, blev der plads til, at musikerne kunne tage over – og bringe gæsterne i et endnu bedre humør.

Det er første gang New Orleans Jazz Sønderborg har et arrangement på Hotel Sønderborg Strand, men bestemt ikke sidste.

Hidtil er koncerterne blevet spillet på Sundhalle, i et telt på kajen ved Sundgade og også i et telt på Slotskajen.

Du kan læse meget mere om Jazz-foreningen HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...