Filmklub klar til at indtage Sønderborghus – skal du med?

16. august 2016 Kultur

Er man interesseret i film, som man ikke umiddelbart kan se i den lokale biograf, kan man nu melde sig ind i Husets Filmklub. En gruppe filminteresserede havde mindst én ting til fælles, nemlig interessen for film, da de i efteråret fandt sammen om at ville lave en filmklub. Interessen for film og troen på, at der måtte være flere, der kunne tænke sig i fællesskab at se gode film, fik dem til at gå i gang med at skabe en filmklub og nu er den så klar.

Klubbens første filmsæson starter her i september, så det er nu, man kan melde sig ind. Filmklubben har til huse på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningens formål er blandt dens medlemmer at udbrede kendskabet til og interessen for film som kunstart, fortrinsvis ved forevisning af film, som ikke vises i den lokale biograf, skriver Filmklub Sønderborg i en pressemeddelelse.

Man kan melde sig ind i filmklubben for et halvt år af gangen og der vises 3-4 film halvårligt.

Filmene vises i BlackSpot på Sønderborghus i en hyggelig atmosfære.

Er man blevet interesseret i at se og læse lidt mere om klubben og om, hvad der vises af film i efteråret, kan man få mere info ved at klikke ind på www.sonderborghus.dk under film på Sønderborghus.  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk