Fine placeringer til Sønderborg Cykle Klub

30. juli 2018 Kultur

Sønderborg Cykle Klub har de seneste dage haft flere ryttere til det fire dage lange etapeløb Randers Bike Week.

Bedst klarede Jesper Attermann sig i C-klassen med en samlet tredjeplads.

Løbet bestod af et gadeløb i Aars, et bjergløb, et landevejsløb inden der sluttes af med et criterium.

I gadeløbet over 30 minutter spurtede Jesper Attermann sig til en lidt overraskende andenplads, skriver Sønderborg Cykle Klub i en pressemeddelelse.

Jesper Attermann. Foto: Sønderborg Cykle Klub

Artiklen fortsætter under annoncen

Bjergløbet omkring Fussingø blev en hård affære på grund af varmen samtidig med at rundstrækningen er hård. Da der manglede 20 kilometer af det 108 kilometer lange løb begyndte Jesper Attermann at få krampe i benene, mens han sad i et stærkt udbrud. Jesper Attermann måtte slippe fronten og kom i mål 59 sekunder efter vinderen på en femteplads.

Landevejsløbet som var 3. etape blev kørt syd for Randers. På grund af varmen og at mange ryttere var udgået dagen før blev løbsdistancen sat ned til 87 kilometer. Løbet blev meget taktisk, men 7 kilometer før mål lykkedes det Jesper Attermann at komme i udbrud med 3 andre ryttere. Desværre var den gule trøje og dermed den førende rytter af etapeløbet i blandt. Den gule trøje, Shane Pysson fra Belgien, ender med at vinde, mens Jesper Attermann cykler ind på andenpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det afsluttende criterium over 46 kilometer skal Jesper Attermann hente 8 sekunder for at ende på andenpladsen fremfor en trejdeplads. Førstepladsen er 54 sekunder væk på dette tidspunkt. Jesper Attermann satsede hele butikken for at få første pladsen, og kom i udbrud mange gange, for dog at blive indhentet igen senere. Resultatet blev at den førende rytter til sidst kom væk fra feltet, mens Jesper Attermann kom med feltet i mål på en samlet 6. plads. og sluttede dermed Randers Bike Week på en 3. plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars-Bo Marcussen og Jørn Nielsen sluttede Randers Bike Week på henholdsvis 11. og 12. pladsen i H50-klassen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...