Fine præmier til børnene med de flottest pyntede Ringridercykler

4. juli 2017 Kultur

Udover der kæmpes om en cykel som førstepræmie i galgerne for hver aldersgruppe, er der også en ekstra præmie i form af en ny cykel, til den flottest pyntede cykel i optoget.

Igen i år kan hele familien vinde med den bedst pyntede cykel. De tre bedst pyntede cykler præmieres også med sæsonkortpakker eller billetter til Universe for hele familien.

Inviter hele familien med på ringriderpladsen til en hyggelig eftermiddag, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, er vild med Børnenes Cykeloptog – og får måske lov til at være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en god tradition, at deltagerne har flot pyntet deres cykler.  Vi håber på masser af kreative og flotte cykler i optoget, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop, der er medarrangør og en af sponsorerne i Børneland.

Når børnenes cykelringridning, skydes i gang med optog gennem byen på lørdag kl. 13.30. bliver det, det største cykeloptog nogen sinde.

Udover der igen i år forventes rekordmange deltager vil der være to bands i optoget. Både Sønderborg Garden og Sønderborg Pipes and Drums vil følge de mange pyntede cykler hele vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cykelringriderne vil også blive fulgt af Bilka ulven Billie og Broager Sparekasses maskot, Maliq.

Undervejs gennem byen deles der bolcher ud til tilskuerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk