Fiqtiv hilste på ledige med jobdrømme

27. januar 2015 Erhverv

Mandag eftermiddag sad en gruppe ledige af den slags, der efterspørges af de lokale virksomheder, bænket på Hotel Scandic, hvor jobsøgningsnetværket Fiqtiv holder til. Ikke nok med at ledige med høje uddannelser kiggede ind – det samme gjorde en virksomhedsleder, der inden længe skal bruge nogle ingeniører.

Hos Fiqtiv stilles der samme krav som på en arbejdsplads - sådan kommer kursisterne op i gear.

Hos Fiqtiv stilles der samme krav som på en arbejdsplads – sådan kommer kursisterne op i gear.

“Det er dejligt, der også kom en virksomhedsleder, så vi fik chancen for at fortælle, hvordan vi kan hjælpe med, at han får de rette medarbejdere”, siger Marck Thorning. Han drømmer om, at virksomhederne ringer til Fiqtiv, når de mangler højtuddannede.

“De højtuddannede bor jo i området i forvejen og i Fiqtiv sikrer vi, at de er fagligt skarpe, så de bliver en gevinst for de virksomheder, der ansætter dem”, siger han.

Marck Thorning kalder Fiqtiv et udstillingsvindue og foreløbig er 9 ud af 20 deltagere ansat i en stilling, som matcher deres uddannelse. Og i disse dage er der fuld gang i jobsamtalerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nuværende og kommende kursister sætter pris på, at der arbejdes målrettet på at få job, der matcher deltagernes uddannelse.

Altså kan arbejdsgivere med held kigge ind gennem ruden og spare pengene til headhunterfirmaet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...