Fiqtiv hilste på ledige med jobdrømme

27. januar 2015 Erhverv

Mandag eftermiddag sad en gruppe ledige af den slags, der efterspørges af de lokale virksomheder, bænket på Hotel Scandic, hvor jobsøgningsnetværket Fiqtiv holder til. Ikke nok med at ledige med høje uddannelser kiggede ind – det samme gjorde en virksomhedsleder, der inden længe skal bruge nogle ingeniører.

Hos Fiqtiv stilles der samme krav som på en arbejdsplads - sådan kommer kursisterne op i gear.

Hos Fiqtiv stilles der samme krav som på en arbejdsplads – sådan kommer kursisterne op i gear.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt, der også kom en virksomhedsleder, så vi fik chancen for at fortælle, hvordan vi kan hjælpe med, at han får de rette medarbejdere”, siger Marck Thorning. Han drømmer om, at virksomhederne ringer til Fiqtiv, når de mangler højtuddannede.

“De højtuddannede bor jo i området i forvejen og i Fiqtiv sikrer vi, at de er fagligt skarpe, så de bliver en gevinst for de virksomheder, der ansætter dem”, siger han.

Marck Thorning kalder Fiqtiv et udstillingsvindue og foreløbig er 9 ud af 20 deltagere ansat i en stilling, som matcher deres uddannelse. Og i disse dage er der fuld gang i jobsamtalerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nuværende og kommende kursister sætter pris på, at der arbejdes målrettet på at få job, der matcher deltagernes uddannelse.

Altså kan arbejdsgivere med held kigge ind gennem ruden og spare pengene til headhunterfirmaet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...