Fire indbrud meldt til politiet

7. juni 2016 112

Fra et fælles tørrerum ved Morbærhegnet i Sønderborg har en beboer fået stjålet tre vinterdyner, tre sommerdyner, fire lagner og to sengesæt. Tyveriet er sket i tidsrummet fra den 31. maj til mandag.

Det fortæller Lokalpolitiet i Sønderborg.

I en villa på Henrik Ibsens Vej i Sønderborg vågnede en beboer op natten til tirsdag kl. 00:57 ved, at der var en indbrudstyv i hans soveværelse. Tyven var kommet ind gennem et åbentstående vindue et andet sted i huset. Det lykkedes for tyven at slippe afsted med et mindre sort fladskærms-tv, en grå pung der indeholdt diverse kort og knap 2.000 kr. i kontanter. Gerningsmanden beskrives som en slank yngre mand med sort hættetrøje.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en villa på Kirkevej i Ulkebøl blev en rude knust i en hoveddør og derved kunne tyven række ind og låse døren op. Tyven har været i hele huset og der blev stjålet en Ipad, en rød Nokia mobiltelefon, en ældre DSB taske med billetsaks, en grøn taske og en sort rygsæk. Indbruddet blev opdaget natten til tirsdag kl. 01:10.

En beboer i en lejlighed i Hvedemarken vågnede kl. 01:35 og opdagede at der har været indbrud. Et vindue var brudt op og der er stjålet to mobiltelefoner af mærket Nokia og Samsung, et par bukser, en bluse og en pung der indeholdt 400 kr., et Dankort og et kørekort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...