Fire indbrud meldt til politiet

7. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fra et fælles tørrerum ved Morbærhegnet i Sønderborg har en beboer fået stjålet tre vinterdyner, tre sommerdyner, fire lagner og to sengesæt. Tyveriet er sket i tidsrummet fra den 31. maj til mandag.

Det fortæller Lokalpolitiet i Sønderborg.

I en villa på Henrik Ibsens Vej i Sønderborg vågnede en beboer op natten til tirsdag kl. 00:57 ved, at der var en indbrudstyv i hans soveværelse. Tyven var kommet ind gennem et åbentstående vindue et andet sted i huset. Det lykkedes for tyven at slippe afsted med et mindre sort fladskærms-tv, en grå pung der indeholdt diverse kort og knap 2.000 kr. i kontanter. Gerningsmanden beskrives som en slank yngre mand med sort hættetrøje.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en villa på Kirkevej i Ulkebøl blev en rude knust i en hoveddør og derved kunne tyven række ind og låse døren op. Tyven har været i hele huset og der blev stjålet en Ipad, en rød Nokia mobiltelefon, en ældre DSB taske med billetsaks, en grøn taske og en sort rygsæk. Indbruddet blev opdaget natten til tirsdag kl. 01:10.

En beboer i en lejlighed i Hvedemarken vågnede kl. 01:35 og opdagede at der har været indbrud. Et vindue var brudt op og der er stjålet to mobiltelefoner af mærket Nokia og Samsung, et par bukser, en bluse og en pung der indeholdt 400 kr., et Dankort og et kørekort.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49