Fire mænd er samlet dømt til syv år bag tremmer

29. november 2019 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Fire mænd i alderen fra 16 til 33 år blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt samlet syv år og ni måneders fængsel i en omfattende sag om indbrudstyveri, forsøg på indbrud samt hæleri.

En af de dømte, den 33-årige mand, der er udenlandsk statsborger, blev desuden udvist af Danmark med et indrejseforbud i seks år, mens den 16-årige ud over sin straf også skal have sin sag behandlet i Ungdomskriminalitetsnævnet.

En lang række forhold

Sagskomplekset omfattede en lang række tilfælde af berigelseskriminalitet, nemlig hæleri og indbrud af særlig grov beskaffenhed. Dertil kom en række andre forhold: Brugstyveri, vidnetrusler, trusler mod polititjenestemænd, overtrædelser af færdselsloven og lov om euforiserende stoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilfredse med dommen

Alle indbrudstyverier – på nær et – havde fundet sted i Sønderborg Kommune, og indbruddene var begået i perioden fra september 2018 og frem til marts 2019.

“Vi er meget tilfredse med, at samtlige fire tiltalte blev idømt længerevarende fængselsstraffe, og at de er blevet dømt for indbrud og hæleri af særlig grov beskaffenhed”, sigger anklagerfuldmægtig Anders Schøler i en pressemeddelelse.
 

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...