Fire mænd er samlet dømt til syv år bag tremmer

29. november 2019 112

Fire mænd i alderen fra 16 til 33 år blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt samlet syv år og ni måneders fængsel i en omfattende sag om indbrudstyveri, forsøg på indbrud samt hæleri.

En af de dømte, den 33-årige mand, der er udenlandsk statsborger, blev desuden udvist af Danmark med et indrejseforbud i seks år, mens den 16-årige ud over sin straf også skal have sin sag behandlet i Ungdomskriminalitetsnævnet.

En lang række forhold

Sagskomplekset omfattede en lang række tilfælde af berigelseskriminalitet, nemlig hæleri og indbrud af særlig grov beskaffenhed. Dertil kom en række andre forhold: Brugstyveri, vidnetrusler, trusler mod polititjenestemænd, overtrædelser af færdselsloven og lov om euforiserende stoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilfredse med dommen

Alle indbrudstyverier – på nær et – havde fundet sted i Sønderborg Kommune, og indbruddene var begået i perioden fra september 2018 og frem til marts 2019.

“Vi er meget tilfredse med, at samtlige fire tiltalte blev idømt længerevarende fængselsstraffe, og at de er blevet dømt for indbrud og hæleri af særlig grov beskaffenhed”, sigger anklagerfuldmægtig Anders Schøler i en pressemeddelelse.
 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...