First Floor og Route 45 rocker i Kultursalen

13. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fredag den 28. oktober er der lokal rock i Kultursalen i Augustenborghallerne. Vi glæder os til igen at præsentere to lokale band, siger Poul Andersen fra MIF vil kulturafdeling. Det er efterhånden en tradition, og vi vil gerne være med til at eksponere områdets mange dygtige bands, denne gang First Floor og et glædeligt gensyn med Route 45.

Route 45, et coverband der serverer god, velklingende blues/rock musik med et snert af pop. Repertoiret er alsidigt og rummer velkendte numre fra 60’erne og frem til i dag – Bruce Springsteen, Billy Idol, Gary Moore, Eric Clapton, Dire Straits, Big Fat Snake, George Harrison, Amy Macdonald, Gasolin og mange flere. Bandet består af Thomas Olsen, John Rosenberg, Mikkel Clausen og Peter Danielsen, skriver kulturholdet fra Midtals Idrætsforening i en pressemeddelelse.

First Floor.

First Floor.

First Floor har med sin nuværende besætning eksisteret i ca. et år. ”Vi mødes en gang om ugen hvor vi hygger os over en omgang blandet musik der spænder over flere årtier og genrer. Dog alt sammen i dansevenlig form. ”Det er vores intention at tage ud at spille og dele vores musikglæde med andre” siger First Floor, og deres musik som falder i de flestes smag – Rock, Country og POP. Bandet består af Dorthe Wiseman, Niels Ejner Jensen, John Rosenberg Hansen, Niels Nielsen og Hardy Antonsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske har du været heldig at møde et af disse orkestre på sommerens lokale musikscener. Hvis ikke, er der her en enestående chance for at nyde en aften med ørevenlig musik i Kultursalen i Austenborghallerne, fredag den 28. oktober kl. 20.

Billetter á 50 kr. købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren, der åbnes kl. 19.00.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...