Fitness Syd sveder til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark

8. november 2014 Uncategorized

IMG_6604For andet år i træk har Fittness Syd besluttet sig for at gøre en ekstra indsats for, at julen skal blive lidt sjovere på Julemærkehjemmet i Kollund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Atter samles der penge ind via et 12 timers fitness-arrangement, hvor de friske fitness-udøvere betaler for at deltage. Pengene går derefter til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Deltagerne kunne vælge mellem om de ville en tur i pedalerne eller om pulsen skulle hæves ved at hygge med en omgang Les Mills, der er en australsk opfundet form for holdtræning hvor der laves forskellige øvelse til musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved dagens slutning var der samlet lidt over 18.000 kr ind, Lidt mindre end sidste år, hvor beløbet endte på små 22.000 kr.

Pengene kommer nu børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark til glæde.

Klik HER for at se billeder fra dagens svedeture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Hi-tech-landbrugsuddannelser vil være godt for Sønderborg

22. april 2021 Sønderborg

Jesper Højmark Esbensen, spidskandidat for Konservative, skriver: Sønderborg har brug for uddannelser i Hi-tech-landbrug. En type uddannelse der beskæftiger sig med at fjerne landbrugets udledning af miljøgifte, klimagasser, næringsstoffer og at reducerer landbrugsarealet, så der bliver plads til mere vild natur. Det vil være en uddannelse, der passer godt ind i Sønderborg. Vi har et […]

Læs mere...