Flemming Jensen: Der er festlighed og tumult omkring en revy

27. maj 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Flemming Jensen og Leif Maibom blev allerede dagen efter premieren på sidste års Sønderborg Sommerrevy enige om, at de skulle arbejde sammen i det års sommerrevy.

Flemming Jensen har det glimrende med den sønderjyske puls.

Flemming Jensen har det glimrende med den sønderjyske puls.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det passer mig glimrende at være i Sønderborg for 3. gang. Selvom jeg bor i Købehavn, så er jeg provinsiel, siger Flemming Jensen til Sønderborg Nyt. Han har været på med film, i tv og på adskillige teatre.

– Og jeg synes, at teatrene kan lære lidt af revyen. Her er der fest, når vi har premiere, mens der ikke er den store forskel på premieren og de andre spilledage på teatre. På premieredagen får skuespillerne på teatret en rose og så er det klaret, siger Flemming Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan godt li’ teater, men i revyen er der ligesom lidt festlighed og tumult omkring det hele, siger han. For eksempel uddeles der priser på et tidspunkt i revysæsonen.

– Vi skal passe på, at det at arbejde på teater ikke bliver som et 8-4 job, siger Flemming Jensen.

Var næsten stoppet

Flemming Jensen har blandt andet været med i Hjørring Revyen, da den var rigtigt stor – og han har selvfølgelig også spillet revyer andre steder, inden han kom ned til Leif Maibom første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Faktisk var jeg stoppet med revy, selvom jeg ikke sådan havde sluppet det helt, siger Flemming Jensen. Han er dramatiker og så skriver han teaterstykker og bøger.

– Jeg har det pragtfuld med at skrive, for så bestemmer jeg alt, hvad der skal ske, siger han. Men nu er der ikke tid til at skrive hverken teaterstykker eller underholdende bøger.

– Forfatterarbejde kan sagtens være ret ensomt, så det er dejligt at komme herned og være social, siger Flemming Jensen. Han fortæller videre, at han hygger sig rigtigt meget. Især passer den sønderjyske puls ham fint.

Artiklen fortsætter under annoncen

16.500 af de 22.000 revy-billetter er solgt, så klik på revyens banner på Sønderborg Nyt og bestil din – før din nabo gør det.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...