Flere end 300 med i Julemærkemarchen

4. december 2022 Sønderborg

Fra klokken 10 begyndte en masse mennesker på årets Julemærkemarch og helt som det plejer at være, så gik starten fra Sønderskov-Skolen og derfra til Sønderskoven.

“Vi er meget tilfredse med lidt flere end 300 tilmeldte og så kommer der jo altid til flere til på selve dagen”, siger arrangørerne.

Sønderborg har arrangeret Julemærkemarchen 46 år, Sønderborg  stiller i år med landets største firmahold – Danfoss – med 192 deltagere og holdet fik pokal for største firmahold på landsplan og pokal for det største her i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre store hold er de lokale arrangører, Idrætsforeningen Posten, med 15 deltagere, Tarok med 11 og Birgit Petersen med familie tæller ni deltagere – og de tre hold har deltagere, som har været med på Julemærkemarchen i samtlige 46 år. Botilbudet Græskobbel kom med 12 deltagere og det samme gjorde EUC Syd.

Der var også rigtig mange børn, forældre og bedsteforældre med til marchen – og heldigvis var regnen stoppet og temperaturen omkring tre plusgrader.

Deltagerne kunne vælge mellem to ruter på henholdsvis 5 og 10 km. Der var ‘rasteplads’ i skoven ved Kryb i Ly, hvor der kan købes lidt forfriskninger og varme pølser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi varmer pølserne på Hørup Centralskoles ‘brændekomfurer’ og det er eleverne fra 0. klasse, der har kløvet brænde til komfuret. Hele 48 børn gav en hånd med, siger pædagogen, Dan.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...