Flere end 300 med i Julemærkemarchen

4. december 2022 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fra klokken 10 begyndte en masse mennesker på årets Julemærkemarch og helt som det plejer at være, så gik starten fra Sønderskov-Skolen og derfra til Sønderskoven.

“Vi er meget tilfredse med lidt flere end 300 tilmeldte og så kommer der jo altid til flere til på selve dagen”, siger arrangørerne.

Sønderborg har arrangeret Julemærkemarchen 46 år, Sønderborg  stiller i år med landets største firmahold – Danfoss – med 192 deltagere og holdet fik pokal for største firmahold på landsplan og pokal for det største her i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre store hold er de lokale arrangører, Idrætsforeningen Posten, med 15 deltagere, Tarok med 11 og Birgit Petersen med familie tæller ni deltagere – og de tre hold har deltagere, som har været med på Julemærkemarchen i samtlige 46 år. Botilbudet Græskobbel kom med 12 deltagere og det samme gjorde EUC Syd.

Der var også rigtig mange børn, forældre og bedsteforældre med til marchen – og heldigvis var regnen stoppet og temperaturen omkring tre plusgrader.

Deltagerne kunne vælge mellem to ruter på henholdsvis 5 og 10 km. Der var ‘rasteplads’ i skoven ved Kryb i Ly, hvor der kan købes lidt forfriskninger og varme pølser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi varmer pølserne på Hørup Centralskoles ‘brændekomfurer’ og det er eleverne fra 0. klasse, der har kløvet brænde til komfuret. Hele 48 børn gav en hånd med, siger pædagogen, Dan.

Du kan SE BILLEDER HER.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...