Flere end 3000 besøgte julemarkedet ved Hertugslottet

27. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Over 3000 gæster havde valgt at lægge vejen forbi Jul på Hertugslottet, der er Als’ største julemarked. Mange frivillige og butikker havde lagt arbejde i julemarkedet, så det lunede uden tvivl at opleve den store opbakning.

Julemarkedet var smukt indrammet af Augustenborg Slot – en fantastisk kulisse for de mange julehytter, der var fyldt med alt, hvad hjertet begærer i form af spændende produkter, lækkerier og smagsprøver, skriver arrangørerne.

På pladsen og i teltet var der underholdning og aktivitet: Julemanden kom på besøg, der var højtlæsning af juleeventyr, kagekonkurrence, juleklip, linedance og skønne musikoplevelser med alt fra korsang til stemningsfyldt trompetmusik til folk og pop. Den smukke Augustenborg Slotskirke var også en aktiv del af julemarkedet og dannede de perfekte rammer om en julekoncert og en julegudstjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Evalueringen af dette års julemarked og planlægningen af næste års julemarked er allerede i fuld gang. En tradition er født – og næste kapitel af Jul på Hertugslottet skrives den 22., 23. og 24. november 2019.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...