Flere end 3000 besøgte julemarkedet ved Hertugslottet

27. november 2018 Kultur

Over 3000 gæster havde valgt at lægge vejen forbi Jul på Hertugslottet, der er Als’ største julemarked. Mange frivillige og butikker havde lagt arbejde i julemarkedet, så det lunede uden tvivl at opleve den store opbakning.

Julemarkedet var smukt indrammet af Augustenborg Slot – en fantastisk kulisse for de mange julehytter, der var fyldt med alt, hvad hjertet begærer i form af spændende produkter, lækkerier og smagsprøver, skriver arrangørerne.

På pladsen og i teltet var der underholdning og aktivitet: Julemanden kom på besøg, der var højtlæsning af juleeventyr, kagekonkurrence, juleklip, linedance og skønne musikoplevelser med alt fra korsang til stemningsfyldt trompetmusik til folk og pop. Den smukke Augustenborg Slotskirke var også en aktiv del af julemarkedet og dannede de perfekte rammer om en julekoncert og en julegudstjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Evalueringen af dette års julemarked og planlægningen af næste års julemarked er allerede i fuld gang. En tradition er født – og næste kapitel af Jul på Hertugslottet skrives den 22., 23. og 24. november 2019.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...