Flere flygtninge i arbejde udløser en million bonus-kroner til kommunen

8. juni 2018 Politik

Der er kommet flere flygtninge i arbejde og det betyder udbetaling fra staten til kommunen for Integrationscentrets indsats. En stigning på 40 personer betyder, at kommunen modtager en million kroner i beskæftigelsesbonus.

Det glæder Jan Prokopek Jensen, der er formand for arbejdsmarkedsudvalget:

”Det er ikke kun bonussen, jeg glæder mig over, men det der ligger bag. Og det er, at det er lykkedes at få 40 flere af vores nye medborgere i ordinær beskæftigelse. Det er helt afgørende for en vellykket integration, at flygtningene kommer ud på arbejdsmarkedet. Det giver selvrespekt, at kunne forsørge sig selv og sin familie, og det gør også, at flygtninge får danske arbejdskolleger. Integrationen kommer først i gang, når vi mødes og snakker sammen”, siger Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...