Flere frivillige undres over kommunen

4. marts 2016 Sønderborg

Fredag omkring middag skulle den arbejdsgruppe, som de frivillige har nedsat på et stormøde om det kommende Frivillighedens Hus, kigge på lokalerne.

jpg” alt=”Bliver det mon Frivillighedens eller kommunens hus?” width=”193″ height=”300″ /> Bliver det mon Frivillighedens eller kommunens hus?

Arbejdsgruppen skulle komme med et bud på, hvordan det kommende Frivillighedens Hus skulle indrettes, men den opgave er løst af kommunen, inden gruppen nåede at holde et møde.

“Så nu er vi blevet bedt om at finde nogle billige, brugte møbler og noget genbrugs-service”, siger KGGO-formand Svend Schütt til SønderborgNYT.

Den frivillige arbejdsgruppe har konstateret, at endnu en arbejdsgruppe fik løst sine opgaver af kommunen, Nemlig den, der blandt andet skulle lave en jobbeskrivelse, som skulle bruges i forbindelse med ansættelse af en medarbejder.

“I vores arbejdsgruppe er vi blevet enige om at mødes med den anden arbejdsgruppe på mandag og så tager vi stilling til, hvad vi gør. Tilløbet til Frivillighedens Hus er ikke som aftalt og det skal vi lige forholde os til”, siger Svend Schütt og det nikker blandt andre lederen af Blæksprutten Ole Stolberg bekræftende til.

SønderborgNYT kan ikke få en kommentar fra sundhedsudvalgets formand eller næstformand, der begge er i udlandet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk