Flere indbrud skrevet på listen

11. maj 2016 112

Der blev føjet flere punkter til listen over indbrud her i området.

Fra en byggeplads på Sundsmarksvej blev der mellem fredag og mandag stjålet en skovl, en kost, en trillebør og en pladevibrator.

Forleden kunne vi fortælle om indbrud og tyverier fra flere bilforhandlere i Sønderborg. Det fortsatte natten mellem mandag og tirsdag. Hos Erling Høi Nielsen blev der brudt ind i fire biler. Her blev der stjålet airbags, sikkerhedsseler og navigationsudstyr.

Hos Bil & Co fik man igen besøg. Denne gang blev bagerste siderude knust i en Toyota. Også herfra blev der stjålet airbags og sikkerhedsseler, siger politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra et ulåst skur på Majløkke i Elsmark blev der stjålet en boremaskine af mærket Bosch og en kasse Pepsi. Inden tyvene forlod stedet skar de 8 huller i en havepool, der indeholdt 20.000 liter vand.

Så to personer løbe væk

På Lavbrinkevej så en kvinde natten til onsdag kl. 00:20 to personer løbe og da hun kom hen til børnehaven fandt hun adskillige smykker, et smykkeskrin og småpenge spredt ud over det hele. Politiet kørte ud og sikrede sig tingene som hittegods, fordi der endnu ikke er blevet anmeldt et tyveri, hvor tingene er meldt stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden beskriver den ene person som en mand der var 178-183 cm høj, han var muskuløs og så bar han en hvid hættetrøje og hængerøvsbukser. Den anden person var ca. 170 cm høj og spinkel af kropsbygning, men anmelderen så ikke hvilket køn personen var.

Natten mellem tirsdag og onsdag blev der også begået indbrud i en villa på Porsebjerg. Her er det endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...