Flere navne til Nord-Als Festival

4. december 2015 Kultur

I november måned kunne Nord-Als Musikfestival præsentere de første navne til næste års festival i form af Suspekt, Kim Larsen, Dodo & The Dodo’s, Kongsted og The Powls. Nu er den årlige festival ved Nordborg Slot så klar med anden runde navne til sommerens 36. udgave.

Joey Moe.

Joey Moe.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Første navn i denne omgang, er det danske popikon Joey Moe, som med utallige platin- og guldvindende hits som ”Yo-Yo”, ”Gi’ Mig” og ”Million” har cementeret sin plads som en af de største popartister her i landet de senere år. Joey Moe har efteråret over medvirket som dommer på Voice Junior på TV2, og er i 2016 igen ude med nyt musik.

Næste navn på plakaten er P3-favoritterne i Julias Moon, som siden singlen ”Lipstick Lies” fra 2014 har storhittet herhjemme. Siden er albummet ”Fake ID Heartbreak” kommet til og senest singlerne ”On The Run” og ”AM”, som på ny har overtaget radiosendefladen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tidligere Dire Straits-guitarist David Knopfler har ligeledes meldt sin ankomst på sommerens festival. David

David Knopler.

David Knopfler.

startede i slutningen af 1970’erne Dire Straits med sin bror Mark, men gik i 1980 solo, efter bl.a. at have været med til at skrive kæmpehittet ”Sultans Of Swing”, og startede sin singer-songwriter-karriere, som har varet lige siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste navn i denne omgang, er de to guitar-ekvilibrister Mika Vandborg og Søren Andersen, og deres Electric Guitars, som med dybfølt kærlighed til den guitartunge rock, har turneret ind- og udland rundt de senere år, og senest udgivet albummet ”String Fever” fra tidligere i år.

Billetter til Nord-Als Musikfestival 2016 kan købes HER og i Arbejdernes Landsbank, Nordals til en særlig ”Early Bird”-pris frem til 1. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk