Flere navne til Stella Polaris

14. juli 2015 Kultur

Et af de helt legendariske navne i dansk musik, har spillet på Stella Polaris før, og kommer nu tilbage. De to herrer i Laid Back har leveret et solskinsfyldt soundtrack de sidste 30 år. Med internationale megahits og en kæmpe bunke erfaring i bagagen vil de med sikkerhed endnu engang levere et brag af en performance til Stella Polaris.

ACollective er et 7 mands band der spiller hvad de selv betegner som burned-down Middle-Eastern-funk. Med hjemstavn i Tel Aviv, har bandet turneret rundt i Europa, på diverse festivaler, og blandt andet varmet op for navne som Jose Gonzales.slot5

Artiklen fortsætter under annoncen

Gavyn Mytchel er en London baseret DJ, som har fungeret som en af de drivende kræfter, blandt andet på den legendariske klub Ministry of Sound.

Normalt spiller han i den dybere ende af tech-house skalaen, men til Stella Polaris er hans approach langt mere eksperimenterende og versatil.

Mads Bjørn er snart en legende i Stella Polaris sammenhæng. Hans inderlige sange og vidtrækkende musikalske talent tager publikum med storm hver gang han performer.

Stella Polaris kommer en tur til Sønderborg den 24. juli, hvor alt kan opleves ved Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...