Flere navne til Stella Polaris

14. juli 2015 Kultur

Et af de helt legendariske navne i dansk musik, har spillet på Stella Polaris før, og kommer nu tilbage. De to herrer i Laid Back har leveret et solskinsfyldt soundtrack de sidste 30 år. Med internationale megahits og en kæmpe bunke erfaring i bagagen vil de med sikkerhed endnu engang levere et brag af en performance til Stella Polaris.

ACollective er et 7 mands band der spiller hvad de selv betegner som burned-down Middle-Eastern-funk. Med hjemstavn i Tel Aviv, har bandet turneret rundt i Europa, på diverse festivaler, og blandt andet varmet op for navne som Jose Gonzales.slot5

Artiklen fortsætter under annoncen

Gavyn Mytchel er en London baseret DJ, som har fungeret som en af de drivende kræfter, blandt andet på den legendariske klub Ministry of Sound.

Normalt spiller han i den dybere ende af tech-house skalaen, men til Stella Polaris er hans approach langt mere eksperimenterende og versatil.

Mads Bjørn er snart en legende i Stella Polaris sammenhæng. Hans inderlige sange og vidtrækkende musikalske talent tager publikum med storm hver gang han performer.

Stella Polaris kommer en tur til Sønderborg den 24. juli, hvor alt kan opleves ved Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...