Flere og flere bakker op om Sønderborgs iværksættere

17. november 2016 Erhverv

Der er flere af de etablerede lokale virksomheder, der ønsker at støtte iværksætteriet i Sønderborg-området i 2017.

Blandt dem finder man AV-Connection, som er med til at stille AV-udstyr til rådighed i Sønderborg Iværksætter Service.

“Når vi går ind i et delsponsorat af AV-udstyr, så er det fordi vi gerne vil støtte lokale mennesker, der arbejder for at få en forretning løbet i gang”, siger Allan Rasmussen fra AV-Connection i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi mener selvfølgelig også, at det har en PR-værdi for os at være med. Det er ingen hemmelighed”, siger Allan Rasmussen til SønderborgNYT.

Og AV-Connection er ikke den eneste lokale virksomhed, der bakker op.

”Vi møder helt generelt villighed til at støtte de lokale iværksættervirksomheder, når de har brug for fagspecifikke kompetencer og hjælp til f.eks. prototyper, og det er vi glade for, men vi har naturligvis også brug for direkte finansielle sponsorater og donationer til at gennemføre vores aktiviteter. Derfor er det en stor glæde, at Brd. Ewers A/S, Lodam Electronics A/S og selvfølgelig også AV-Connection A/S nu har meldt sig på banen som sponsorer i 2017”, siger iværksætterchef Michael Hamann i Vækstrådets Nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes det er rigtigt dejligt at opleve, at Sønderborg nu har skabt en gennemsigtig og troværdig iværksætterservice, der arbejder så godt og seriøst, at de lokale erhvervsdrivende får lyst til at bakke op om det arbejde, der laves i Sønderborg Iværksætter Service”, siger byrådets erhvervsudvalgsformand Ole W. Stenshøj til SønderborgNYT.

De nye sponsorer slutter sig til Bitten og Mads Clausens Fond, Linak A/S, Sønderjysk Forsikring, BHJ-fonden og Kontor Syd, der allerede gennem længere tid har støttet iværksætteriet i Sønderborg-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk