Konference skal få flere op på elcyklerne

30. august 2015 Erhverv

Sønderborg er en af fem danske byer, som sammen med Trafikstyrelsen er vært for en elcykel-konference. Den holdes den 21. september på Biblioteket Sønderborg, hvor blandt andre repræsentanter for de frivillige sociale foreninger er inviteret med.download

Elcyklen er et billigt og let transportmiddel, der på én og samme tid minimerer trængslen på vejene og behovet for p-pladser – og samtidig forbedrer sundheden og miljøet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elcyklen er kort sagt en genial opfindelse, og det har et stigende antal brugere af elcykler fundet ud af.

“Men der er plads til mange flere – til glæde for sundheden, økonomien og miljøet. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil deltage i konferencen og høre om fordelene og mulighederne ved elcyklerne”, zerosiger borgmester Erik Lauritzen, som også byder velkommen til konferencen kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

9.30 den 21. september.

De inviterede foreninger, politikere, embedsmænd og samarbejdspartnere skal huske at tilmelde sig senest 17. september på mail post@projectzero.dk eller tlf.

Artiklen fortsætter under annoncen

38 40 54 27.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...