Konference skal få flere op på elcyklerne

30. august 2015 Erhverv

Sønderborg er en af fem danske byer, som sammen med Trafikstyrelsen er vært for en elcykel-konference. Den holdes den 21. september på Biblioteket Sønderborg, hvor blandt andre repræsentanter for de frivillige sociale foreninger er inviteret med. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/08/download23.jpeg” alt=”download” width=”240″ height=”160″ />

Elcyklen er et billigt og let transportmiddel, der på én og samme tid minimerer trængslen på vejene og behovet for p-pladser – og samtidig forbedrer sundheden og miljøet. Elcyklen er kort sagt en genial opfindelse, og det har et stigende antal brugere af elcykler fundet ud af.

“Men der er plads til mange flere – til glæde for sundheden, økonomien og miljøet. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil deltage i konferencen og høre om fordelene og mulighederne ved elcyklerne”, zerosiger borgmester Erik Lauritzen, som også byder velkommen til konferencen kl. 9.30 den 21. september.

De inviterede foreninger, politikere, embedsmænd og samarbejdspartnere skal huske at tilmelde sig senest 17. september på mail post@projectzero.dk eller tlf. 38 40 54 27.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk