Flere tekstforfattere bidrager til Sommerrevyen

27. maj 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

28 dugfriske revynumre er der på programmet i Sønderborg Sommer Revy, når tæppet går til premieren den 31. maj efter tre totalt udsolgte forpremierer.

Revy-holdet glæder sig til premieren.

Revy-holdet glæder sig til premieren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er revyens 33. sæson og revyen tager som sædvanlig fat i emner der strækker sig fra politik til pjat – fra satire til sjov – fra viser til vås – fra Herodes til Pilatus.

Lars Løkke-teksten har været gennem tekstmaskinen næsten hver dag, for at få det hele med, og ellers er der tekster om de danske svin – omskæring – 1813 – Se & Hør – folkekirken og meget andet, mens kongehuset har fået en velfortjent ferie i Sønderborg Sommer Revy.

Forfatterholdet er igen i år for en stor del Flemming Jensen og Leif Maibom, ligesom de øvrige medvirkende: Trine Gadeberg, Jeanne Boel og Jens Andersen har bidraget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Friis er ny koreograf på Sønderborg Sommerrevy.

Peter Friis er ny koreograf på Sønderborg Sommerrevy.

Men der er i år også flere tekster fra andre forfattere udefra: Carl-Erik Sørensen, Søren Anker Madsen, Jacob Haff og Rasmus Krogsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er helt bevidst, udtaler revychef Leif Maibom. – Jeg synes jeg har lyst til at træde lidt mere tilbage som forfatter og lader a ndre og yngre komme til. Og jeg er virkelig glad for de tekster, der er kommet

Henrik Hviid er ny kostumier - og hans værker bæres på scenen af skuespillerne.

Henrik Hviid er ny kostumier – og hans værker bæres på scenen af skuespillerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og også på andre ret så synlige områder, er der fornyelse i revyen. Revyen har fået Peter Friis som ny koreograf, og Henrik Hviid som ny kostumier.

Og de to tilsammen vil helt sikkert medvirke til en opdatering af revyens visuelle udtryk.

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...