Floorball-landskampe i Humlehøjhallen i november

9. oktober 2017 Kultur

Sønderborg Floorball Club – The Vikings – er i weekenden den 4.-5. november arrangør af to floorball-landskampe.

Sidste år var Sønderborg Floorball Club  – The Vikings  – værter for tre ungdomslandskampe i floorball. Her mødte Danmark det tyske landshold, som en del af forberedelserne til VM.

Noget tyder på, det var nogle gode forberedelsesdage. Danmark sikrede sig nemlig overlevelse i A-gruppen til VM for første gang i mange år.

Nu vil landsholdet også prøve om de kan få samme succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

I weekenden den 4.-5. november besøger herrelandsholdet nemlig Sønderborg, som et led i deres forberedelse til VM kvalifikations kampene, der spilles i Slovakiet senere på sæsonen.

Herrelandsholdet møder også Tyskland.

Ved det seneste VM i Letland i 2016, blev Danmark samlet 5’er og tyskerne 7’er.

Så der er lagt op til to tætte kampe.

Kampene i Sønderborg afvikles i Humlehøj Hallen, hvor der til begge kampe vil være fri entré.

Formanden for Sønderborg Floorball Club, Anders Agerley, håber på at se mange tilskuere i hallen henover weekenden.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sidste år var der er løbet af weekenden over 400 tilskuere til kampene. Et utroligt flot tal, som har givet os mod på at vise endnu mere landsholdsfloorball i byen”, siger Anders Agerley i en pressemeddelelse.

”Vi var spændte på at se, hvor mange der kom i hallen, fordi sporten er en mindre sport, men i en rivende udvikling, så kendskabet er ikke så stort, tror man. For mange af os har løbet rundt i skolen og spillet hockey med en plastikstav og bolden med de mange huller, men det er det man i dag kalder floorball”, siger han videre og fortsætter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så har man lyst til at se mere floorball på et højt internationalt niveau vil vi opfordre alle, både dem der kender floorball og dem der så det sidste år, til at komme ud i hallen, men ligeså meget håber vi på at se en masse nye ansigter i hallen, der kommer og stifter bekendtskab med sporten.”

Man er meget velkommen til at medbringe dannebrogflag, klaphat og andre rød/hvide ting.

Kampen lørdag spilles kl. 18.00. Søndagens kamp er fra kl. 12.00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...