Floorball-landskampe og børnestævne i Humlehøjhallerne

25. oktober 2016 Kultur

 

Sønderborg Floorball Club og Floorball Danmark spilller i weekenden den 4.-6. november tre U19 landskampe mellem Danmark og Tyskland.

Det er to hold, der har tradition for at spille tætte kampe imod hinanden, så der er lagt i ovnen til tre meget lige og spændende kampe.

Sidste gang de to hold mødte hinanden var ved VM i 2015 i B-finalen. Her endte den ordinære kamp 3-3. Men blot 14 sekunder inde i overtiden scorede Danmark til slutstillingen 4-3, og kunne dermed kalde sig vinder er B-gruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre kampe i Sønderborg indgår i forberedelserne til det kommende U19 VM i Växjö i Sverige i maj måned.

Formanden for Sønderborg Floorball Club, Anders Agerley, opfordrer alle til at komme ud i hallen og se floorball. Også selvom man ikke kender til sporten.

”Mange kender floorball uden af vide det, men mange af os har løbet rundt i skolen og spillet hockey med en plastikstav og bolden med de mange huller, men det er det man i dag kalder floorball. Vi håber på at se en masse nye ansigter i hallen, der kommer og stifter bekendtskab med sporten og der er fri entré”, siger Anders Agerly i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen fredag aften spilles kl. 20.00.

Lørdag bliver den helt store floorballdag, fordi der fra formiddagen spilles et børnestævne med op imod 150 børn og forældre. Alle er blevet inviteret til at overvære lørdagens landskamp, der spilles kl. 15.30.

Sidste kamp er søndag. Her er der kampstart kl. 10.30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk