Flotte placeringer til Sønderborg Cykle Klub

1. oktober 2018 Kultur

Søndag havde Sønderborg Cykle Klub deres årlige landevejsløb i og omkring Kirke Hørup. Knap 700 ryttere valgte at stille op til dette succesrige løb fordelt på mange klasser lige fra de mindste 9 årige til over 70 år ældre herrer.

Sønderborg Cykle Klubs C-rytter Jesper Attermann kronede sæsonafslutningen med en sejr på hjemmebane. Allerede på første omgang af elleve kørte to ryttere afsted i udbrud. På anden omgang angreb Jesper Attermann sammen med en rytter fra Kolding og kørte sammen op til de to forreste. Herfra samarbejde de fire ryttere til mål, hvor Jesper Attermann trak det længste strå i en tæt spurt, skriver cykleklubben tilk SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nicolai Bøttger Frømling håbede på noget stort på hjemmebanen i U13-klassen efter han lørdag i Tønder over de berygtede brosten havde skabt spredning i feltet og kørt en andenplads i hus efter 21 kilometer cykelløb. På hjemmebane var Nicolai Bøttger Frømling igen i angrebshumør, men det endte med at 22 drenge skulle spurte om sejren. Her endte Nicolai Frømlig Bøttger på en tredjeplads.

Herudover var der præmier til Tom Bøttger Frømling efter en 5. plads i H40, Lars-Bo Marcussen nummer 9 i H50.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...