Flying Superkids fløj i Skansen

11. oktober 2015 Kultur

PH0A9827Der er lang vej fra gymnastiksalen i folkeskolen, hvor man son barn blev pisket rundt mellem alle mulige tortur instrumenter, også til det show Flying Superkids leverede i Skansen Søndag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

De unge mennesker gør ting med deres krop, som at hvis vi andre forsøgte at gøre dem kunsten efter, ville der blive hårdt brug for at optage en seng på sygehuset i mange måneder fremover. De flyvende unger hopper, springer, danser med 15 – 20 hulahop ringe eller laver alle mulige kunster på en cykel, ja, der var såmænd næsten ingen grænser for hvad de flyvende unger ikke alt kunne.

Showet varede godt 2 timer, inkl. 20 minutters pause, og de to timer fløj blot afsted, sådan er det jo som bekendt når man er i godt selskab, tiden flyver afsted, og inden man ser sig om, var showet overstået. Nu går der igen et par, inden vi atter kan stifte bekendtskab med The Flying Superkids her i Sønderborg, indtil da må vi nøjes med minderne om en fornøjelig eftermiddag med de fantastiske gymnaster fra The Flying Superkids.

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk