Flying Superkids fløj i Skansen

11. oktober 2015 Kultur

PH0A9827Der er lang vej fra gymnastiksalen i folkeskolen, hvor man son barn blev pisket rundt mellem alle mulige tortur instrumenter, også til det show Flying Superkids leverede i Skansen Søndag eftermiddag. De unge mennesker gør ting med deres krop, som at hvis vi andre forsøgte at gøre dem kunsten efter, ville der blive hårdt brug for at optage en seng på sygehuset i mange måneder fremover. De flyvende unger hopper, springer, danser med 15 – 20 hulahop ringe eller laver alle mulige kunster på en cykel, ja, der var såmænd næsten ingen grænser for hvad de flyvende unger ikke alt kunne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet varede godt 2 timer, inkl. 20 minutters pause, og de to timer fløj blot afsted, sådan er det jo som bekendt når man er i godt selskab, tiden flyver afsted, og inden man ser sig om, var showet overstået. Nu går der igen et par, inden vi atter kan stifte bekendtskab med The Flying Superkids her i Sønderborg, indtil da må vi nøjes med minderne om en fornøjelig eftermiddag med de fantastiske gymnaster fra The Flying Superkids.

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...