Flyt til Nørager – åbent hus i brandgode lejligheder

13. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

1527133_489249481195404_141759344_n

Nørager – den aften, hvor branden fandt sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

11 måneder efter branden er boligerne i Nørager i Sønderborg klar til at tage imod nye lejere. I alt blev ni boliger beskadiget, da der udbrød brand i Nørager den 28. december sidste år, og efter et omfattende arbejde er lejlighederne nu færdigrenoverede.

I weekenden er to af de familier, som blev husvilde ved branden, flyttet tilbage,.

Og Sønderborg Andelsboligforening har besluttet at indlede udlejningen af de øvrige lejligheder med at holde åbent hus i Nørager den 22. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Folk kan nu ved selvsyn se, hvad de kan leje, og interesserede får en rigtig dejlig bolig. Alt inventar er nyt. Gulve, skabe og køkkener er skiftet ud – og i tre af lejlighederne er der også nye badeværelser. Alt sammen får de til samme husleje som før, fortæller formanden for Sønderborg Andelsboligforening, Vivian Engelbredt, som synes, at det er rigtig fine lejligheder, som nu kan lejes i Nørager.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...