Fodbold: Egen vandt overraskende over Kolding

22. august 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Egens Danmarksseriehold vandt onsdag overraskende fodboldkampen mod Kolding med 3-2 foran 166 tilskuere. På sidelinien fejrede en kvinde sin 28 års fødselsdage med en flot kage, som kunne nydes mens herrerne kæmpede hårdt og ihærdigt på banen.

Inden kampen havde stævnespeaker Jan Prokopek sagt til flere andre, at han er talmand og resultatet ville blive et nederlag på 11-2.

“Kolding slog et hold med 6-1 og samme hold tabte Egen 5-1 til, så det er bare at lægge tallene sammen”, sagde han. Andre ville godkende et et-cifret nederlag.

Træner Martin Prokopek sagde til SønderborgNYT:

“Vi må se”.

Og der kom masser af spændende fodbold at se på

Blot to miutter inde i kampen kom Egen overraskende foran.

Spillerne var gode til at gøre sig spilbare og markerede Koldingspillerne tæt.

Efter 47 minutter fik Kolding udlignet, men i det 62. minut fik Egen igen bolden i mål.

Kort tid før der skulle fløjtes af, scorede Kolding endnu en gang, så der kom til at stå 2-2.

Men til alt held – og manges overraskelse – scorede Egen for tredje gang i det 90. minut og vandt dermed kampen, der hele tiden bølgede frem og tilbage – uden at nogen af dem kan siges at have fået overtaget.