Fodbolddrengene fra Lysabild vandt første kamp i Barcelona

19. april 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lysabild SG skriver fra Barcelona:

Fredag morgen, spændingen stiger. Drengene fra Lysabild SG har svært ved at koncentrere sig om morgenmaden. Det er i dag cuppet starter, hvor der spilles en kamp mod Franske  AS Courdimanche. Senere på dagen skal truppen ind til midt byen, hvor den står på socialt samvær, shopping og et besøg på Camp Nou.

Dagens kamp, med start kl 9.00, mod det franske hold startede lidt forsigtigt ud men Lysabild kunne dog gå til pause med en 1-0 føring på et klassemål.

I anden halvleg lykkedes det, efter et par justeringer fra trænerteamet, at få sat kontrol på kampen. Trænerne Rasmus Wolff og Martin Jürgensen siger om kampen:

”En gedigen koncentreret holdindsats førte til en overbevisende sejr på 4-0 i vores første kamp ved Copa Jordi i Barcelona.  Fire flotte mål af Jonas Petersen satte franske AS Courdimanche fuldstændig til vægs. Hele holdet ydede en formidabel indsats, og med sejren er vi klar til næste udfordring i morgen tidlig kl 9 mod italienske Fosso San Rocco”

Efter kampen blev holdet kørt til Barcelona centrum og stemningen efter dagens sejr var høj.

Byen blev udforsket med sightseeing og shopping, hvorefter holdet blev kørt til rundvisning på Camp Nou.