Fodboldklubben Sønderborg Fremad gør banerne forårsklar

1. april 2021 Sport

Efter påske begynder fodboldspillerne at træne på banerne i Bygma Park, Sønderborg Fremads stadion på Kærvej – og for at alt skal være klar til brug, så brugte en flok af medlemmerne nogle timer af deres Skærtorsdag på at gøre målene klar, sætte skabe op i klubhuset og også få måltavlen op.

“Jeg synes, det er skønt, at unge mennesker tropper op og giver en hånd med”, siger Sønderborg Fremads formand, Bent Lund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop det, at nogle gør noget for klubben og hinanden, gør, at der er et fællesskab omkring Fremad.

Det er ikke alene omkring det at yde lidt ekstra for klubben, der kører på skinner. Det gør det også, når der kigges på medlemstallene.

“Der er omkring 325 medlemmer i det hele og vi glæder os over, at antallet af seniorspiller er stigende”.

Uanset hvor meget medlemstallet stiger, så har Sønderborg Fremad den plads, som de nu en gang har.

“Der er ingen udvidelsesmuligheder og jeg synes, det er ret godt gået, at vi kan sætte scenen, så 325 spillere kan komme på banerne”, siger ungdomsformand Roland R. Jepsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...