Fødevarestyrelsen vil ikke sige hvilken middagsret der sendte 11 på hospitalet

23. juni 2018 112

For en uge siden måtte 11 peroner til hospitalet for mistanke om pølseforgiftning – og Fødevarestyrelsen satte omgående jagten ind på smittekilden. Og selvom de fandt den, så vil Fødevarestyrelsen ikke ud med, hvilket ret, det handler om.

“Vi mistænker en bestemt, hjemmelavet ret, men nærmere end det kan jeg ikke komme. Der er stadig folk, der ligger syge på hospitalet, og for at værne de involverede, synes vi ikke, at hele Danmark skal vide, hvilken ret det er”, siger beredskabschef i Fødevarestyrelsen, Nikolas Hove, til TV2 Nyhederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vigtige for os er at understrege, at der ikke er tale om fødevarer til salg i butikkerne. Havde det været tilfældet, var der risiko for, at endnu flere forbrugere kunne blive alvorligt syge. Det er der heldigvis ikke noget, der tyder på”, siger beredskabschefen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...