Første læs Ikea-varer til begejstrede kunder

19. februar 2020 Erhverv

Onsdag ankom der en stor varevogn med Ikea-varer til tagparkeringen på Borgen i Sønderborg, hvor kunderne stod klar til at hente dem.

“Det er alletiders, vi kan komme her og hente vores varer. Jeg har købt for over 5000 kroner og betalte 79 kroner oveni for at få mine ting kørt til Sønderborg”, sagde en Ikea-kunde til SønderborgNYT.

Et par fortalte, at de har bestilt en boksmadras.

“Vi ville gerne ha’ handlet lokalt, men vi skulle give langt mere for en boksmadras i den kvalitet, hvis vi havde gjort det”, sagde de og tilføjede, at de også kun havde betalt 79 kroner i fragt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kunne også få boksmadrassen leveret på vores adresse for 300 kroner”, sagde parret.

Ikea-bilen kommer igen

Du kan også finde Ikea-varer på nettet og få dem kørt til Borgens tagparkering.

Hver onsdag mellem 17 og 19 kommer der en Ikea-bil og det gør der også på lørdage mellem 11 og 13.  Som en ekstra service, ringer chaufføren til dig i god tid, så du ikke glemmer at komme.

Det er Borgen Shopping, der har sagt ja tak til, at Ikea-kunder kan hente deres varer på toppen af Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi får godt nok ikke en Ikea i Borgen, men en vareudlevering, der foregår på onsdage og lørdage”, siger centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping til SønderborgNYT.

Han har på fornemmelsen, at Ikea-bilen bliver en succes.

“På Ikeas hjemmeside er der et sted, hvor kunderne kan klikke på ‘Klik og Hent’ og så kan de vælge et af de 37 udleveringssteder, der er rundt om i landet og kunderne i Sønderborg kan vælge at hente deres onlinevarer på Borgens parkeringsplads”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...