Første spadestik til Porten til Sønderborg

16. oktober 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag den 21. oktober tager borgmester Erik Lauritzen det første spadestik til det erhvervsområde, der indenfor de næste fem til otte år bliver Porten til Sønderborg. Her vil der være plads til både dagligvarer, liberalt erhverv og højteknologiske virksomheder.download

Artiklen fortsætter under annoncen

SIB Byggeri A/S og Alssund Invest A/S præsenterede de første ideer til udvikling af det unikke grundareal tilbage i 2008. Økonomisk krise, almindelig tilbageholdenhed i samfundet kombineret med et omfattende lokalplanarbejde gør, at det først er nu spaden kan sættes i jorden.

Det er det lokale investeringsselskab RIKLI Invest ApS, der står bag opførelsen af den første bygning på 300 kvadratmeter. Bygningen, der skal stå færdig 1. april, skal rumme Novasol Dansommers nye servicekontor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Firmaet tager de nye lokaler i brug i løbet af april næste år.

Ved det første spadestik vil vi mere detaljeret fortælle om planerne for udviklingen af det 48.000 kvadratmeter store område.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...