Føtex: Luxus og supergode tilbud efter lukketid

21. marts 2015 Erhverv

Fredag aften kunne mere end 200 gæster gå rundt og hygge sig i Føtex efter lukketid. Tilfælles havde de det, at de havde købt sig en billet, der åbnede dørene til et væld af smagprøver på det bedste, som Føtex formår indenfor mad, vin, øl, frugt og alt muligt andet.

Allerede inden gæsterne nåede ind i selve butikken, blev der budt velkommen med en lille drink – og lige indenfor stod en Føtex-ansat klar med et glas levertran. Det var så ikke alle, der lige var til dét.

Det er altid hyggeligt med et glas virkelig god vin.

Det er altid hyggeligt med et glas virkelig god vin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parfume, vin og enkelte andre varer blev sat 25 pct. ned i aftentimerne, så der var super tilbud til dem, der snuppede de varer, der i forvejen var sat ned.

Men det gik ikke så meget op i gode tilbud. Mere i at komme rundt i standene. Kigge og smage – og måske få en snak om den valgte vin, lammestegen, kagen eller specialøllet.

Butterfly Fitness var selvfølgelig inviteret til Føtex, hvor de havde brochurer og BMI-måler med. Måske havde de et bud på, hvor mange flødekager en halv times træning kan omregnes til, så der ligesom kom en gulerod for enden af fitness-øvelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her får det heldige par deres præmie, en tørretumbler.

Her får det heldige par deres præmie, en tørretumbler.

Musikere fra Smil sendte velspillede toner ud i hele butikken og gjorde deres til den hyggelige, afslappede atmosfære, hvor gæsterne cirkulerede rundt. En stor del brugte tid på at tjekke de lodsedler, de havde købt og rigtigt mange måtte hente en præmie.

Artiklen fortsætter under annoncen

På indgangbilletten kunne der vindes intet mindre end en tørretumbler.

Se aftenens billeder HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk