FOF byder på tre gratis online-foredrag

3. marts 2021 Kultur
Aftenskolernes Hus
Aftenskolernes Hus

Landets aftenskoler er som mange andre hårdt ramt af Corona-nedlukningen. Langt hovedparten af alle de planlagte kurser, foredrag og udflugter er aflyst. Kun online-kurser og enkelte udendørs aktiviteter kan gennemføres.

FOF, der med sine årlige 250000 kursister er landet største aftenskoleforbund, ser frem til, at det igen bliver muligt at slå dørene op. Men under overskriften ‘Mens vi venter’ søsætter FOF et gratis foredragstilbud til alle danskere.

Forsamlingsloftet umuliggør selvfølgelig, at folk mødes fysisk. I stedet tilbyder FOF nu her i marts tre gratis online-foredrag med henholdsvis Lars Brygmann, Sara Omar og René Dahl Andersen. Alle tre foredrag begynder kl. 19.00 og varer cirka en halv time, skriver FOF i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag den 8. marts fortæller Lars Brygmann om sin rejse over indlandsisen sammen med ni krigsveteraner, der har ar på krop og sjæl.

Onsdag den 10. marts taler Sara Omar med afsæt i sit forfatterskab med Anne Sophia Hermansen om sit syn på menneskers fundamentale rettigheder.

Tirsdag den 16. marts giver René Dahl Andersen, der som ansat i Politiets Efterretningstjeneste har infiltreret hårde kriminelle miljøer, et indblik i den kriminelle underverden.

Selvom kurserne er gratis, så skal man tilmelde sig på FOFs hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...