FOF byder på tre gratis online-foredrag

3. marts 2021 Kultur
Aftenskolernes Hus
Aftenskolernes Hus

Landets aftenskoler er som mange andre hårdt ramt af Corona-nedlukningen. Langt hovedparten af alle de planlagte kurser, foredrag og udflugter er aflyst. Kun online-kurser og enkelte udendørs aktiviteter kan gennemføres.

FOF, der med sine årlige 250000 kursister er landet største aftenskoleforbund, ser frem til, at det igen bliver muligt at slå dørene op. Men under overskriften ‘Mens vi venter’ søsætter FOF et gratis foredragstilbud til alle danskere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsamlingsloftet umuliggør selvfølgelig, at folk mødes fysisk. I stedet tilbyder FOF nu her i marts tre gratis online-foredrag med henholdsvis Lars Brygmann, Sara Omar og René Dahl Andersen. Alle tre foredrag begynder kl. 19.00 og varer cirka en halv time, skriver FOF i en pressemeddelelse.

Mandag den 8. marts fortæller Lars Brygmann om sin rejse over indlandsisen sammen med ni krigsveteraner, der har ar på krop og sjæl.

Onsdag den 10. marts taler Sara Omar med afsæt i sit forfatterskab med Anne Sophia Hermansen om sit syn på menneskers fundamentale rettigheder.

Tirsdag den 16. marts giver René Dahl Andersen, der som ansat i Politiets Efterretningstjeneste har infiltreret hårde kriminelle miljøer, et indblik i den kriminelle underverden.

Selvom kurserne er gratis, så skal man tilmelde sig på FOFs hjemmeside.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...