FOF-foredrag: Hvor stor er vindmølleindustriens magt?

23. oktober 2017 Kultur

Med udgangspunkt i foredragsholderens nye bog ”En skjult magt” berettes om en dansk professor, der ikke ville tie og kom på kollisionskurs med en magtfuld vindmølleindustri, der ikke bryder sig ret meget om at blive modsagt.

Dette er historien om, hvad der så skete.

Dette er også historien om kæmpevindmøller, deres placering i naturen og om grænser for den baggrundsstøj, de afgiver, og som hidtil har været svær at måle, men alligevel er generende for dem, der ufrivilligt er blevet og fortsat – med etableringen af nye vindmølleparker – bliver deres naboer.

Foredrag holdes torsdag den 2. november kl. 19.00-21.00 i salen på det tidligere bibliotek på Kongevej i Sønderborg, skriver FOF i en pressemeddelelse,

Men bekæmpelse af støjforureningen koster penge og truer eksporten. Dilemmaet i den sammenhæng er, om vindmølleindustrien er blevet så magtfuld, at den kan få politikerne og embedsmændene i stat og kommuner til at trække følehornene til sig, når det for alvor blæser op?

Artiklen fortsætter under annoncen

Entré 80 kr.

Tilmelding til 7447 1597 eller www.fof-sonderborg.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...