Folk Baltica skal muligvis opløses

15. august 2014 Kultur

Folk Baltica er i alvorlige problemer og skal muligvis nedlægges. Det er i hvert fald, hvad der selv i velinformerede kredse bliver fortalt og frygtet.images (4)

  • Om to uger er jeg inviteret til en advokat-termin, hvor selskabet skal opløses. Derefter findes Folk Baltica ikke mere, siger Rainer Prüß, som er en af fem anpartshavere i selskabet.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Rainer Prüß undrer sig over, at Boris Erben, kulturkonsulent i Sydslesvigsk Forening, ifølge en artikel i Flensborg Avis, skal redde selskabet og blive ny administrativ leder af selskabet, efter at den gamle forretningsfører, Peter Boll, valgte at trække sig ud af Folk Baltica.

– Det undrer mig, at jeg som anpartshaver ikke er orienteret om, at selskabet skal omformes og reddes. Man bør informere mig som anpartshaver, hvis der var sådanne planer, siger Rainer Prüß.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...