Folk Baltica skal muligvis opløses

15. august 2014 Kultur

Folk Baltica er i alvorlige problemer og skal muligvis nedlægges. Det er i hvert fald, hvad der selv i velinformerede kredse bliver fortalt og frygtet.images (4)

  • Om to uger er jeg inviteret til en advokat-termin, hvor selskabet skal opløses. Derefter findes Folk Baltica ikke mere, siger Rainer Prüß, som er en af fem anpartshavere i selskabet.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Rainer Prüß undrer sig over, at Boris Erben, kulturkonsulent i Sydslesvigsk Forening, ifølge en artikel i Flensborg Avis, skal redde selskabet og blive ny administrativ leder af selskabet, efter at den gamle forretningsfører, Peter Boll, valgte at trække sig ud af Folk Baltica.

– Det undrer mig, at jeg som anpartshaver ikke er orienteret om, at selskabet skal omformes og reddes. Man bør informere mig som anpartshaver, hvis der var sådanne planer, siger Rainer Prüß.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...